Avasimme huhtikuussa EkoKarhulla uuden palvelun, nimittäin SUURTEHO imuroinnin!

Tällä palvelulla saavutamme asiakkaat, jotka lisäeristystä suunnitellessaan päättävät vaihtaa samalla pilaantuneet, kostuneet, vanhentuneet tai haisemaan alkaneet eristeet Ekologiseen selluvillaan.

Tämän palvelun erikoisuutena ja hyötynä on päästä eroon epäterveellisistä eristyksistä, tarkastamme ja paikkaamme samalla höyrysulun tai ilmasulkupaperin, useimmiten ilmasulkupaperi asennetaan uusiksi välikatolta käsin. Usein myös rakennusaikakaudelle tyypillisenä rakennusvirheenä höyrysulku on tiivistämättä läpivientien tai piipun kohdalta, joka aiheuttaa kosteuden tiivistymistä, kondensoitumista ja eristeiden mustumista ja pilaantumista. Vanhemmissa rakennuksissa on käytetty useimmiten puru-tai kutterieristystä jotka ajanmyötä tiivistyvät ja näin menettävät eristyskykynsä. Jos ilmasulku vuotaa purueristys alkaa käymään kosteudenvaihtelusta ja riittämättömästä tuuletuksesta johtuen, jonka tunnistat jo epämiellyttävästä tuoksusta. Joka haisee talon sisälle ja usein jopa pihalle saakka.
Tällöin teemme, konetuuletuksen, otsonoinnnin ja ionisoinnin ennen uuden eristyksen puhallusta.

Usein asiakkaan on hankala toteuttaa kyseistä hommaa, koska, suurtehoimuroinnit ovat kalliita palveluita jäte-ja kuljetusmaksuineen, lisäpalvelut ja eristyksen asentaminen, tiivistykset, palovilla eristeiden, sekä ilmanvaihtoputkien etistykset joutuu tilaamaan useammalta eri toimijalta.

Vaan eipä hätää, asiakkaiden ja kumppaniemme toiveesta me EkoKarhulla tehdään kartoitus ja arvio koko urakasta useimmiten kiinteällä hinnalla, jolloin projektin kokonaiskustannukset on lähtiessä tiedossa.

Tyykkäätkö asua raikkaassa ja hyvin eristetyssä kodissa?
Ota reippaasti yhteyttä EkoKarhuun!
Pauli Karhumaa p. 0449814433