PUHALLUSVILLA, Hailuoto
- SÄÄSTÖÄ JA LÄMPÖÄ KOTIISI

Säästä lämmityskuluissasi ja anna Ekokarhun lisäeristää kotisi yläpohja puhallusvillalla. Samalla kotisi asuinmukavuus paranee, sillä lisäeristys lämmittää pakkasilla ja viilentää helteellä.

Vetääkö nurkissa ja kukkarossa? Ei enää.

Hailuodossa seudun vanhoissa taloissa on tunnelmaa. Mutta tiesitkö, että esimerkiksi 70-luvulla rakennetuissa omakotitaloissa on tuon aikaisilla rakennusmääräyksillä toteutettuna yläpohjassa eristeenä villaa vain 25 cm?

Tuollainen määrä eristettä ei ole energiatehokasta, vaan se syö vuodesta toiseen rahaa suurina lämmityskustannuksina.

Kenenkään ei tarvitse kärsiä vetoisista huoneista tai suuresta lämmityslaskusta. Ekokarhu eristää talosi yläpohjan ekologisella, terveellisellä ja paloturvallisella Ekocell-puhallusvillalla.

Puhallusvillalla lisäeristäminen on nopein, helpoin ja edullisin tapa parantaa kodin energiatehokkuutta.

NÄIN TOIMIMME

Puhallusvillan määrä

Lisäämme yläpohjaan puhallusvillaa niin, että hyöty on asukkaalle maksimaalinen. Useimmiten 50 cm eristekerros riittää tuomaan merkittävimmät säästöt suhteessa materiaalikuluun. Laskemme aina optimaalisimman puhallusvillan määrän veloituksettoman kuntokartoituksen yhteydessä.

Työtapa ja laitteet

Asennukseen osallistuu kaksi henkilöä: toinen syöttää auton puhalluskoneeseen villaa ja toinen ohjaa puhallusletkulla villaa eristettävään kohteeseen. Puhallusletkun pituus on yleensä 50–60 metriä, mutta tarvittaessa jopa 200 metriä. Letkun halkaisija on yleensä 70–100 mm.

Villoitus

Puhallusvilla puhalletaan yläpohjan kantavien kattopalkkien väliin jäävään onteloon niin tiukkaan, ettei painumaa tapahdu. Puhallettu tiheys on tällöin n. 50–100% suurempi kuin tavalliseen ristikkorakenteiseen yläpohjaan vapaapuhalluksessa. Tiheyteen vaikutttaa mm. työtavat, säädöt, letkun pituus sekä puhalluskohteen tekniset seikat.

EKOCELL-PUHALLUSVILLA ON TURVALLINEN VALINTA

Terveellinen

Ekocell on hygroskooppinen eli hengittävä eristemateriaali, joten kosteuden tiivistymistä rakenteisiin ei tarvitse pelätä, kunhan huolehtii rakenteen riittävästä ilmatiiveydestä.

Paloturvallinen

Ekocell-puhallusvilla valmistetaan lajitellusta keräyspaperista kuiduttamalla. Erinomaisen ilmatiiveyden ansiosta se kestää korkeitakin palolämpötiloja menettämättä tilavuuttaan.

Luonnonmukainen

Ekocell on tuulivoimalla valmistettu kierrätystuote, joka säästää lämmitysenergiaa ja pienentää näin kasvihuonekaasupäästöjä.

Näin lisäeristät talosi Hailuodossa

1. Yhteys

Ota yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla!

2. Veloitukseton kuntotarkastus

Tulemme paikan päälle ja tutkimme olemassaolevan villan määrän ja laadun sekä rakenteiden kunnon. 

3. Tarjous

Teemme sinulle kllpailukykyisen tarjouksen, joka perustuu tekemäämme kuntotarkastukseen.

4. Eristäminen

Tulemme paikalle sopimaamme ajankohtaan, ja villoitamme kohteen tarvittavalla määrällä puhallusvillaa.

5. Vanhojen villojen poisvienti

Viemme mahdollisesti poistettavan vanhan eristemateriaalin mukanamme.

6. Lopputarkastus

Tarkastamme villoitetun kohteen yhdessä sinun kanssasi, ja toteamme työn laadun erinomaiseksi. Annamme myös asennuspöytäkirjan todistuksena tekemästämme työstä.

7. Todistus kotitalous-
vähennykseen

Annamme sinulle laskun yhteydessä todistuksen kotitalousvähennykseen.

8. Mukavan elämän aloitus

Aloitat uuden ja huolettoman elämän villoitetussa asunnossasi tietäen, että olet tehnyt erinomaisen valinnan!

7 syytä valita puhallusvilla Hailuodossa

Lisäeristyspalvelut Ekokarhulta Pohjois-Pohjanmaa ja Lapin alue.

USEIN KYSYTTYÄ - Puhallusvilla, Hailuoto

Puhallusvillan asentaminen Hailuodossa maksaa keskimäärin noin 1000–5000 €. Puhallusvillan asentamisen hintaan vaikuttaa mm. kohteen koko, tyyppi sekä asennettavan villakerroksen paksuus. Uuden omakotitalokohten eristäminen puhallusvillalla maksaa noin 3000 €.

Yläpohjan lisäeristäminen on järkevää varsinkin vanhemmissa taloissa. Lisäeristämisen myötä talon energiatehokkuus paranee ja lämmittämisestä johtuvan hiilijalanjälki pienenee.

Yläpohjan lisäeristäminen säästää kiinteistöm lämmityskuluja arviolta keskimäärin noin 500 € vuodessa. Säästö vaihtelee kuitenkin kohteen ja sen lähtötason mukaan.

Alla listattuna paikkakunnat missä Ekokarhu puhaltaa villaa:

LAPPI

Kemi  Rovaniemi  Ranua  Simo 

POHJOIS-POHJANMAA

Ii  Kärsämäki  Hailuoto  Pyhäntä  Raahe  Siikalatva  Muhos  Oulu  Vaala  Pyhäjoki  Kempele 
Generated by MPG